Nye bilder

Vil DU bli medlem?

Kontakt meg (Håkon Iversen) på hknivers(a)hotmail.com eller Leif Halland leifhalland(a)hotmail.com

IKKE bruk kontaktmulighetene her på Origo da de skjeldent (les: aldri) blir lest.

Facebook

Jeg har laget en side for medlemmer og folk som vil bli medlem av Vesterålen Fotoklubb på Facebook. Der legges info om møter ut, og bilder fra medlemmene.

http://www.facebook.com/group.php?gid=344213365527

Stabilistator for under kr.5,-

http://www.youtube.com/watch?v=LLlJl7TbXTA

Neste klubbmøte

Neste møte av Vesterålen Fotoklubb er torsdag 10.09.09 kl 20 på Rødskolen i Sortland.

Kodak pensjonerer fotofilm

kodachrome box

En legendarisk type film går nå i pennalet, Kodak vil ikke lenger lage filmtypen Kodachrome.

Fototur til Nyksund

kl 12 på lørdag skulle det være oppmøte i Nyksund til den store klubbmøte mellom Andøya-,Vesterålen- og muligens Lofoten/Svolvær-fotoklubb men da ble jeg litt skuffet. Fra Vesterålen fotoklubb var vi 3 stykker og fra Andøy kom det bare 2 og inegen fra Lofoten/Svolvær. I begynnelsen hadde vi fantastisk fotovær. Til tross for dårlig oppmøte gjorde vi det beste ut av det. Etter litt sosial oppvarming med kaffe og kake gikk vi rund omkring i Nyksund og tok bilder. I tillegg var det mye prating om våres felles intresse foto. Desverre ble det mer og mer overskyet etterhvert at det var nesten umulig å ta noen spennende bilder. Vi avsluttet dagen cirka kl 16 og var enig at til tross for dårlig oppmøte har vi hatt det artig. Det bør prøves på nytt igjen å få i gang et stort møte mellom flere klubber en annen gang…

[Bilde 926143 finnes ikke eller har blitt slettet][Bilde 926142 finnes ikke eller har blitt slettet]

Fototur til Nyksund 13.06.2009

Lurte på hvem som kommer?
Bli sikkert artig, mye info ikke minst sosial…

Artig video med Art Wolfe

Min egen sone

Hallo

Jeg har laget min egen sone.

Nikon D5000

Nikon har lansert Nikon D5000

http://www.europe-nikon.com/product/no_NO/products/broad/1788/overview.html

Månedens bilde, februar 2009

07.02.2009

Fotograf:

Medlemsmøte 5.februar - mange nye medlemmer

folk 01

Da var nok et meldemsmøte over og et godt møte om jeg må få si det selv. Det var rundt 10 nye, forhåpentligvis nye medlemmer, som kom. Det var utrolig artig. Samtidig som vi har vært i kontakt med flere nye som ikke hadde mulighet til å komme i februar, men som kommer i mars. Snart må vi kanskje begynne å se etter større lokaler? Hmm… Ellers var det masse som skjedde, noen diskuterte foto, noen fikk gjennomgang i bruken av den nye hjemmesiden, noen pratet om linser og hva man skulle velge der til forskjellige formål samt bruk og instillinger av blitz. Leif viste ting i PhotoShop for mer avansert redigering. Vi kåret månedens bilde og Roger presenterte noen av sine fantastiske dyre og fuglebilder. Det var som seg hør og bør små diskusjoner rundt bordene om forskjellige fototing. Helt ned på merkenivå hørte jeg også, hvem er egentlig best? Canon eller Nikon?, eller kanskje et annet merke? Hehe, flott med engasjement iallefall.

Årskonkurransen 2009 er klar

competition 2009

Da er alle temaer for 2009 klare.

Julebord 2008

22.12.2008

Ja, da var nok et julebord over. Vellykket som alltid. :)

Å finne riktig ryggsekk

Hallo

Jeg har kjøpt meg en ny ryggsekk. Det var ikke lett å finne riktig modell. Det har sikkert vært mye lettere hvis jeg har vært for eksempel i Oslo eller andre store byer. Men her i Vesterålen finns det faktisk ingen butikker med så stor utvalg at jeg kunne har sett på de forskjellige produkter som finns. Det eneste som står i beskrivelsen på nettbutikken er hvor mye produsenten har angitt som skulle være mulig å pakke i sekken. Men linse er ikke linse. En 70-200 f/2,8 har en helt annen størrelse enn en 70-300 f/4-5,6 bare som eksempel. Ofte står det også at det er masse plass til filter minnekort osv. Men min Lee-Filter system har egen mappe som trenger litt mer plass. Bilder som vises på nettside viser ofte bare en lukket sekk, det gjør det ikke lettere… Men på ei nettside fant jeg en link:

Pålogging fikset

login

Da skal alle innloggingsproblemer være fikset, og du skal kunne bruke alle nettlesere for å logge inn, legge inn saker, bilder osv. samt bruke all funksjonalitet som du ser.

Problemer med påmelding

Hallo

Jeg må melde meg på origo.

Medlemsmøte avholdt 02.10.08

Vi var samlet til møte i dag. Vi gikk i grupper og lærte om kamerainnstillinger og blitz bruk.

W O R K S H O P

workshop

Høstens store happening!

Vesterålen fotoklubb

Følges av 27 medlemmer.

Vesterålen Fotoklubb er en fotoklubb der glade amatører samles en gang i måneden og prater foto. Vi ser på bilder, har kurs, og har fotodiskusjoner som til tider kan nå store høyder.
Klubbkvelden er den første torsdag i hver måned og vi har møtelokale på Rødskolen i Sortland Sentrum. Vi arrangerer flere fototurer i løpet av året og har fast en avslutningstur på forsommeren før vi tar sommerferie. For å få tilgang til vårt ORIGO område må du være betalende medlem. Mer om sonen

Origo Vesterålen fotoklubb er en sone på Origo. Les mer
Annonse